POSH KEBAB

Recentreview


4.5 stars out of 417 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Posh Kebab. Want to know more? Find out more.

7 Feb 2023 at 21:39 Zeer lekker. Wel lang moeten wachten op levering. Vriendelijke bezorger.
6 Feb 2023 at 0:50 Thanks for the best...
6 Feb 2023 at 0:26 Zeer lekker. Bedankt.
27 Jan 2023 at 22:09 Heel lekker en goeie service.
27 Jan 2023 at 19:07 eten bijna koud
25 Jan 2023 at 6:53 Smaak was goed , 2 sausjes vergeten, jammer dat het geen zelfgemaakte tiramisu is en eten was al zo goed als koud. Jammer hopelijk volgende x beter
24 Jan 2023 at 22:57 Very large portions, hot tasty and very friendy delivery.qell recommended
23 Jan 2023 at 22:33 veel te lang wachten op je eten ik heb nog iets besteld via mariakerke verder weg dan oostende en hij was hier eerder
23 Jan 2023 at 9:37 Eerst zijn ze 45 minuten te laat en vriendelijkheid kennen ze ook al niet . En over het eten kan ik maar 1 ding zeggen, totaal niet te eten. De geur alleen al wat er af kwam, gewoon rechtstreeks richting de vuilnisbak.
20 Jan 2023 at 15:56 Altijd lekker en op tijd! Kapsalon is een grote aanrader. Personeel heel vriendelijk en aangenaam. Zeker een aanrader!
17 Jan 2023 at 1:03 Was heel lekker, en snel geleverd! Heeft me ook op voorrand gebeld zodat ik wist wanneer hij kwam top service's
16 Jan 2023 at 23:21 Durum mexican roll was extra lekker